Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Odace

Серия Одаче

Ключовете и контактите стават все по-стилни, но и все по-практични. Вече не се налага да избирате между удобство и ефективност или да правите компромис с външния вид, за да получите най-иновативните функцииС гамата Odace можете да имате всичко това.

 • Odace Styl; Стилът никога не е бил по-достижим. Кръгъл или  квадратен? Класически или модерен? С Odace Styl, имате всичко това. Изчистеният, но изтънчен дизайн добавя елегантна нотка в интериора на Вашия дом. Вие ще обикнете изчистените линии на Styl и начинът, по който механизмите се вписват в декора на помещението
 • Odace Touch; Предлага избор между естествено дърво и метално покритие за приятен допит. Деликатното използване на различни материали и обработка на повърхностите създава нов, по-дързък облик
 • Светлина в дома с Odace; от механизми за управление на щори до термостати и детектори за движение, гамата Odace
  включва интелигентни функции за повече комфорт и икономии на енергия
  -Ключ с времезакъснение; Изключва осветлението, когато не е необходимо в помещенията с интензивно движение като коридор, гараж…
  -Детектор за присъствие; Пести енергия и осигурява повече безопасност през нощта
  -Димер; Желаната атмосфера на една ръка разстояние
  -Ключ със светлинна индикация

От механизми за управление на щори до термостати и детектори за движение, гамата Odace включва интелигентни функции за повече комфорт и икономия на енергия. 

 • Управление на щори; Допускате толкова слънчева светлина, колкото поискате и пестите енергия. Предлагат се три модела, предназначени за работа с всички видове мотори за щори
 • Електронен стаен термостат; Настройте точно температурата, която желаете и контролирайте потреблението на енергия. Предлага се със сензор за подово отопление.
 • Термостат със сензорен дисплей; Регулира стайната и/или подовата температура с помощта на сензорен дисплей.

Изберете пълната гама медийни конектори Odace, за да имате винаги връзка със вашите телевизори, конзоли за игри, компютри и аудио системи.

Odace Ви помага да оборудвате дома си с практични, ергономични решения, които осигуряват пълен комфорт, безопасност и комуникация. Елегантен завършек към интериора на всеки дом.

 • Безопасност и надеждност: Всяко устройство е индивидуално тествано
 • Улеснена работа: Гамата Odace е проектирана за лесен монтаж, което я прави удобна за работа както в нови сгради, така и в проекти за обновяване.
 • Иновативни; Смел отличителен дизайн с две прости форми- кръгла и квадратна
 • Екологичност; Всички материали на Odace, както и заводите, където се произвежда, отговарят на най-строгите изисквания. Автоматично или ръчно, устройствата от гамата Odace могат да бъдат настроени да създават идеална атмосфера и да предотвратяват енергийните загуби.