Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

За нас

Фирма ДЕКОТЕКС 99 ООД се занимава с търговия на едро и дребно с кабели и електроматериали.
С тази дейност зе занимаваме вече повече от 20 години. Поддържаме на склад и доставяме всички необходими материали за изграждане на електроинсталации и осветление. Наши клиенти са основно фирми с електромонтажна, строителна и търговска дейност, но обръщаме внимание и на всички клиенти на дребно. При по-големи поръчки доставяме стоката със собствен транспорт.
Предлагаме следните стоки от български производители и внос, като доставямо по поръчка и в кратки срокове всичко, което не е налично в нашия склад :
Кабели и проводници, ниско и средно напрежение, всякакви видове и сечения, най-вече производство на Гамакабел и Елкабел.
Негорими, силиконови и контролни кабели и шнурове прозиводсто основно на Lappkabel и NTK Cables.
Всякакви видове видео, аудио и комуникационни кабели и проводници от различни производители.
Гръмоотводи, шини, колове и всякакви видове мълниезащитни и заземителни елементи и крепежи за системи до 600V основно българско производство, както и на немската фирма Dehn & Soehne.
Кабелни скари метални и телени, кабелни канали и всички видове сглобки, монтажни елементи и ъгли.
Гофрирани тръби, метални гофрирани тръби,  тръби за ел. инсталации, тръби с UV зашита, термосвиваем шлаух, стъклолако тръби и др.
Метални и пластмасови апартаментни и индустриални табла и шкафове.
Клеми, кабелни накрайници, кабелни ленти, кабелни превръзки, скоби за монтаж, винтове, дюбели, пирондюбели и други крепежни елементи.
Разклонителни кутии и конзоли за скрит и открит монтаж.
Автоматични и конвенционални предпазители, прекъсвачи, дефектнотокови защити, контактори, пускатели, таймери и всякаква друга апаратура и елементи за автоматика.
 
Голямо разнообразие на ключове и контакти, бутони, розетки, разклонители, удължители, фасунги, щепсели и други елементи за електрообзавеждане.
Домофони, аудио и видео-домофонни системи, звънци, захранващи блокове и трансформатори.
Осветителни тела за вътрешно и външно поставяне, луминисцентни, халогенни и обикновени, за промишлено и битово приложение, включително за аварийно и улично осветление.
Лампи – диодни, обикновени, луминисцентни, халогенни и енергоспестяващи, луни,  трансформатори, захранвания и светодиодни ленти.
Свредла и консумативи за пробивни машини Milwaukee – AEG, клещи, ножчета, отвертки, мултицети и други видове инструменти.
Основни дистрибутори сме на :
НАШИ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ :