Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Плащане, доставка и връщане

ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки е за сметка на потребителя. Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма. Доставката се извършва в рамките на 2 /два/ работни дни. При поръчка на стоки, които изискват производствено време, срокът за доставка се уточнява допълнително. Декотекс 99 ООД се ангажира да уведoми потребителя, ако се появат обстоятелства, възпрепятстващи изпълнението на доставката. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно нейния вид и транспорт за достaвка. Декотекс 99 ООД не носи отговорност за закъснение, в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Поръчки направени след 13:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в събота се обработват в понеделник.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени обявени в сайта са в български лева с включен ДДС. Те са валидни към момента на публикуването им. Декотекс 99 ООД си запазва правото да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоките са крайни.

Плащането се извършва при доставка на стоката, чрез услугата наложен платеж на куриерската фирма.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Закупена стока може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок по силата на член 50 от ЗЗП, в случай, че е в същото състояние, в което е билa доставенa (няма драскотини, увреждания, непълен комплект, увредена опаковка /кутия, токови удари). Стоката се придружава с копие от касовата бележка, удостоверяваща плащането. При неизпълнение на тези условия Декотекс 99 ООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от потребителя.

Потребителят е длъжен да уведоми писмено Декотекс 99 ООД относно желанието си да върне стоката на e-mail: deko99@mail.bg. Стоката се връща в някои от магазините на фирмата не по-късно от 14 дни след деня, в който сте информирали за отказа си от настоящия договор. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на потребителя. Потребителят има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването и. За упражняване на правото на отказ трябва да бъде попълнен СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ.

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ.docx